Singapore dag 2.

Na een goeie nachtrust en stevig ontbijt bonden we onze wandelschoenen aan. Vandaag staat de Singaporese Zoo op het programma. De metro en een busrit brachten ons tot bij een van de belangrijkste bezienswaardigheden van Singapore. De witte tijger en de vele apensoorten zijn de topattracties. Op de foto’s is te zien dat zij ons hartje hebben bekoord. We raakten er gewoonweg niet op uitgekeken. Zoveel gekke toeren dat ze wisten uit te halen, onvoorstelbaar. Tal van andere diersoorten wisten ons op hun manier te verrassen.

Op de terugweg hielden we nog even halt bij de wolkenkrabbers op Marina Bay, die we gisteren als eerste bezochten. Was dit gisteren vergeten te vermelden. Een teken van een beetje te weinig slaap???
Vanavond is er een lichtshow gepland op de torens. Heel indrukwekkend hoe al die lichtjes  op het ritme van muziek aan het dansen gingen. Heel wat kijklustigen verzamelden zich rond dit gebeuren.  Het weer houdt dezelfde temperaturen aan zoals gisteren.  Heel warm dus.  Gelukkig zijn zowat alle openbare plaatsen voorzien van airco. Zelfs op de bussen vinden we de nodige afkoeling.

Na de lichtshow nog een hapje eten in een van de zovele eetgelegenheden die Singapore rijk is. Je houdt het niet voor mogelijk welk een aanbod er hier wel is en dit voor heel democratische prijzen en gerechten om je vingers van af te likken.

Op naar morgen. Dan gaan we op zoek naar nog niet eerder geziene gedeelte van de stad en maken we ons klaar om onze reis verder te zetten richting Nieuw-Zeeland.
Om 20.50u is onze volgende vlucht gepland. De 7 u die we nu al vooruit draaiden in Singapore worden er straks 12.
Alweer een beetje wennen aan wat minder slaap. Gelukkig is de vlucht ’s avonds gepland en zullen we de hele dag hebben rondgetoerd. We hopen dat we op deze vlucht wel de slaap kunnen vatten.

Tot  de volgende!

 

← Previous post

Next post →

9 Comments

 1. Jan Vermeire

  Dag Greet en Francis,
  jullie gaan een prachtige reis beleven, dat laten de foto’s zien. We genieten mee met jullie, dank zij de blog. Geniet maar ten volle. Groetjes, Jan en Carine

 2. Jaak en Gertje Demeyer-Mareel

  Hallo Greet en Francis !

  Wij voelen ons ook the lucky ones die mee mogen op jullie fantastische reis. Temeer nog dat de superleuke teksten aangevuld zijn met super foto’s. World Press staat al te wachten aan jullie deur voor een exclusiviteitscontract !
  Volhouden gasten, en met VOLLE teugen blijven genieten.
  Groetjes van Gertje en Jaak

 3. Martine en Wim

  Wat een prachtige start van een veelbelovende reis! Jullie eerste halte ziet er schitterend uit. Mooie foto’s van de stad en de zoo. Geniet ervan, wij genieten zeker mee.

 4. Good mornig or good evening ?
  Zo te zien op de foto’s ligt de wereld werkelijk aan jullie voeten ! Dank dat we een beetje mogen meereizen.
  Groetjes Carine en José.
  Ps: Uw web stuur ik door naar de Saltoleden. Gisteren: ” Dinsdag 🙂 ” hebben we samen op de smartphone naar jullie eerste berichten gekeken!

 5. Koen en Hilde

  Amazing Beautiful ! Om onmiddellijk ook de koffers te pakken naar Singapore. En dan is er nog New-Zealand ! Wij wensen jullie een fantastische reis en volgen jullie avonturen verder op. Blijf foto’s posten. Wij genieten er hier van.

 6. Frank Wolfvelde

  Dag Greet en Francis,

  Onvoorstelbaar mooie foto’s! Super dat we jullie avontuur kunnen meevolgen. Goeie vlucht naar New Zealand gewenst!

 7. Greetje en Philippe

  Het beloofd een mooie reis te worden, waar jullie zo lang al naar uitkijken.
  Heel tof dat we alles zo kunnen mee volgen !
  Collega van Greetje haar dochter gaat jullie reis enkele maanden later ook doen, ze volgt mee.

 8. Dag Greet en Francis
  Super wat jullie nu al gezien hebben en jullie zijn pas vertrokken !
  Geniet met volle teugen van jullie reis, wij volgen jullie verhalen zeker op! We zijn heel nieuwsgierig wat nog komen zal 🙂
  Groetjes
  Philippe en Isabel

 9. deprez kris

  Hallo Greet en Francis,
  amai wat hebben jullie al veel mooie tafferelen opgenomen. Het is meer dan genieten van al dit mooie landschap, dieren, gebouwen en veel meer.
  Geniet volop van deze mooi reis. We volgen het via de blog, dit is super ! grtjs Kris Ann

Comments are closed.

error: Content is protected !!